Lav ikke om på en succes – gro med Ghe

Ghe

Ghe eller helt korrekt, General Hydroponics Of Europe er et fantastisk produkt og har været på markedet i mange mange år, det er faktisk en af de første gødningsmærker på markedet. Det var det første gødningsmærke jeg benyttede mig af da jeg startede med at gro. 

Det gode ved Ghe er at det er super nemt at bruge og de fleste produkter er oversat på dansk. Jeg startede med kun at bruge NPK, som hedder FloraGro, FloraMicro, FloraBloom. Meget simpelt, mere har dine planter egentlig ikke brug for.

Lav ikke om på en succes – gro med Ghe

I slutfasen af mit produkt benyttede jeg mig af Ripen, som er et additiv. Ripen er et fantastisk produkt som giver dine planter det sidste spark som de har brug for i slutfasen. Jeg giver ikke. Eller aldrig mit produkt gødning de sidste 10 dage, der bruger jeg nemlig Ripen sammen med FloraKleen. I de sidste 10 dage af processen, netop for at opnå et rent og et produkt som smager fantastisk. Ripen giver dine planter den næring de har brug for og går ind og erstatter gødningen, hvor FloraKleen ”flusher” som betyder at man giver sine planter rent vand og sørger for at den gødning planterne har optaget under processen, forsvinder i produktet og i smagen. 

Da jeg havde groet med NPK som er FloraGro, FloraMicro, Florabloom ville jeg gerne prøve nogle af Ghe’s Additiver, der er en del at vælge imellem både i vegative fase og i blomstringsperioden. 

En forhandler i en anden klasse

Jeg købte både G.H Bloom og G.H Root. Disse to produkter kan gøre mirakler hvis man har styr på at vande og planternes forhold er som de skal være. G.H Root er er fantastisk at bruge i den vegative fase, den går ind og giver dine rødder en kickstart og gør at rødderne optager gødningen meget bedre og det er tydelige resultater. G.H Boost er en booster, som gør at dit produkt får en volumen og kompakthed som man gerne vil have. Og som gør at rødderne optager gødningen bedre lige såvel som G.H Root. Ghe eren succes for dine planter, det virker mere end optimalt og så det ovenikøbet nemt og billigt. 

phonezone.dk